Informatie

Opkomsttijden

De speltakken hebben hun bijeenkomsten (in scoutingtermen ‘opkomsten’) waarin de activiteiten worden gehouden. De seizoenen lopen gelijk aan de schoolvakanties.

De opkomsttijden van de speltakken zijn als volgt:

WelpenVrijdagavond 18.30 – 20.30 uur
ZeeverkennersZaterdag 11:00 – 15:00 uur
Wilde VaartZaterdag 13.00 – 17.00 uur

Gedurende het jaar hebben de meeste speltakken een aantal weekendkampjes. Deze zijn over het algemeen van vrijdagavond t/m zondagmiddag. Mocht dat een bezwaar zijn, neem dan contact op met de leiding van de desbetreffende speltak. Vaak is er wel een mouw aan te passen.

We vinden het prettig dat alle leden op tijd bij de opkomst aanwezig zijn. We proberen op tijd te beginnen, zodat we ook op tijd kunnen sluiten. Wil je, wanneer je een keer niet kunt komen, dit laten weten aan jouw stafteam?

Contributie

Voor het lidmaatschap geldt maandelijkse contributie. Deze wordt door de penningmeester jaarlijks voorgesteld en goedgekeurd door de vereniging.

De lidmaatschapskosten zijn:

Welpen€ 52,- per kwartaal
Zeeverkenners€ 64,- per kwartaal
Wilde Vaart€ 64,- per kwartaal

De penningmeester zal u vragen om een machtiging zodat de contributie per kwartaal van uw rekening afgeschreven kan worden.
 Mocht u meer willen weten over de contributie kunt het contributiereglement met daarin alle kleine letters en bepalingen aanvragen bij de penningmeester.

Uit de contributie betalen we onze vaste lasten, vooral huisvesting, spelmateraal voor de speltakken en de bijdrage aan Scouting Nederland.

Zomerkamp

De kosten voor weekendkampen en het zomerkamp worden naast de contributie afzonderlijk afgerekend indien een scout daaraan deel neemt. De gemiddelde kosten van een weekendkamp liggen rond de € 20,-, de kosten van een zomerkamp liggen rond de € 180,- per deelnemer.

Opzegging

Opzegging moet minimaal 1 maand voor het begin van het volgend kwartaal schriftelijk worden verstuurd naar de ledenadministratie@scoutingsarto.nl.